myytävät asunnot

Myytävät asunnot – laadukasta asumista tavalliselle ihmiselle

Etsitkö omaa kotia tai sijoitusmielessä sopivaa kiinteistöä? Oletko tarkistanut, mitkä myytävät asunnot sopivat juuri sinulle?

Asunnon hankkiminen on yksi elämämme suurimpia päätöksiä. Siksi kauppakumppaniksi pitää valita luotettava, asiansa osaava ja inhimillinen kumppani. Käänny meidän puoleemme, kun ajatuksissasi on laadukas asuminen järkevään hintaan.

Sivuiltamme löydät Viksealla myytävät asunnot. Tällä hetkellä on rakenteilla Raahessa neljän erillistalon yhtiö, johon pääset tutustumaan alta. Wanhan Raahen alueelle suunniteltu yksilöllinen kokonaisuus on harvinainen tilaisuus päästä asumaan historiallisesti arvokkaaseen ja miljööltään upeaan Raahen Katinhäntään. Aivan keskustan tuntumassa sijaitseva As Oy Raahen Helmi on mahdollisuus, johon ei monta kertaa elämässä pääse käsiksi.

Myytävät asunnot Oulun alueella, Raahessa ja lähikunnissa tarjoavat onneksi kohtuullisilla kustannuksilla sellaista, mitä ruuhka-Suomen tiukoissa neliöissä on tarjolla vain harvoille. Väljät neliöt, oma piha ja rauhallinen asuinalue hyvällä sijainnilla on mahdollista saavuttaa monenlaisessa elämäntilanteessa. Kysy lisää – ota yhteyttä!

Myytävät asunnot ihmisen kokoisessa Raahessa

Raahe tarjoaa monipuolisesti elämistä ja näkemistä! Wanhan Raahen ytimessä ovat kaikki keskustan palvelut, harrastusmahdollisuudet, tapahtumat ja teatteri aivan käden ulottuvilla. Vieressä aaltoileva Perämeri on rantoineen kaikkien käytettävissä.

Se, joka on suolaista vettä kerran suoniinsa saanut, kaipaa meren äärelle ikuisesti! Raahen upeat saaret, hiekkarannat ja venesatama antavat mahtavat puitteet muun muassa melontaan, purjehdukseen, uintiin ja ihan vain merimaiseman ihailuun.

Raahe tarjoaa pienen paikkakunnan kotoisuuden mutta suuren kaupungin mahdollisuudet. Valtatie 8:n kyljessä sijaitsevasta Raahesta ajaa Oulun keskustaan alle tunnissa ja Kokkolaan puolessatoista. Lentokentälle matkaa tulee 75 kilometriä, ja sieltä on sujuva yhteys Raahen keskustaan joko taksilla tai omalla autolla. Juna-asemat ovat Vihannissa 30 minuutin ajomatkan päässä sekä Ylivieskassa tunnin matkan päässä Raahen keskustasta. Ylivieskasta pääsee kätevästi myös Helsinkiin reippaassa neljässä tunnissa.

Vuosikymmenien ajan Raahe lähikuntineen on nojannut vahvasti teollisuuteen, jonka alati kasvavat yritykset hakevat jatkuvasti uusia osaavia ammattilaisia palvelukseensa. Nyt ja tulevaisuudessa töitä riittää Raahen SSAB:n terästehtaan lisäksi Hanhikiven ydinvoimalassa sekä voimalan rakennushankkeesta vuosikausiksi työllistyvissä yrityksissä.

Raahe on täynnä historiaa ja tapahtumia

Kesäaikaan Raahe sykkii kaikelle kansalle avoimia tapahtumia – Pekanpäivät, Meripäivät, Raahe Festivaalit, Rantajatsit. Näihin rientoihin saapuu entisiä ja nykyisiä raahelaisia sekä ulkopaikkakuntalaisia turisteja. Talvella Annanpäivät avaavat joulun vieton ja Wanhan Raahen ikkunat heräävät eloon joulukalentereiden muodossa. Raahen pitkä historia tärkeänä merimiesten kauppa- ja kotipaikkana on aistittavissa kaikissa raahelaisissa elämyksissä.

Historiaa vaalitaan tuleville sukupolville niin uutta rakennettaessa kuin vanhaa korjattaessakin. Viksea on aktiivisesti mukana Wanha Raahe -säätiössä. On kaikkien asukkaiden etu, että ainutlaatuinen Wanhan Raahen asuinympäristö säilyy omassa arvokkaassa asussaan jokaisen paikkakuntalaisen, asukkaan ja matkailijan ilona!

Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme tämän sivun kautta. Tällä hetkellä rakenteilla on neljän erillistalon yhtiö Raahessa, johon pääset tutustumaan alta. 

Lue lisää