sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu – kauniin ja toimivan tilan avain

Sisustussuunnittelu tuo tilan mahdollisuudet esiin. Taitava suunnittelu huomioi asukkaiden persoonan ja elämäntavan mutta myös helpottaa arjen perustoimintojen sujumista. Kodin sekä muiden tilojen tulee toimia inspiroivina ja iloisina paikkoina toimivuutta unohtamatta.

Viksea auttaa käytännöllisyyden ja kauneuden yhdistämisessä. Tarjoamme kattavasti tila- ja sisustussuunnittelua. Meillä onkin vankkaa kokemusta sekä koulutuksen tuomaa ammattitaitoa kotien ja hoivakotien sisustamiseen.

Meidät voi pyytää kumppaniksi myös valmiiden tilojen sisustusratkaisuihin, kodin muutostöihin ja kokonaisiin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyviin projekteihin. Pystymme halutessasi suosittelemaan erilaisten projektien myötä tutuksi tulleita luotettavia rakentamisen ammattilaisia, oikeanlaisia toimijoita ja erinomaisia hankintapaikkoja niin yksityisille kuin yrittäjillekin. Kokemustamme rakentamisesta ja tilasuunnittelusta täydentää Tarja Vikströmin suorittama sisustussuunnittelijan tutkinto (Sisustusakatemia, 2018).

Sisustussuunnittelu lähtee oikeanlaisten materiaalien ja kiintokalusteiden valinnasta

Sisustussuunnittelijan tehtävänä ei ole sisustaa asuntoa oman mielensä tai edes sisustusblogeissa näkyvien kuvien mukaan. Suunnittelijan rooli on auttaa asukasta tai rakentajaa löytämään oma tyylinsä tai haluttu linja, jota noudattamalla hankintoja on helpompi tehdä jatkossakin. Suunnittelija pystyy kertomaan muun muassa eri käyttökohteisiin sopivista tuotteista, värin ja kiiltoasteen vaikutuksesta tai säilytysratkaisujen toteutuksesta. Suunnittelijan kanssa oman asunnon mahdollisuudet voi oivaltaa täysin uudella tavalla.

Oikeanlaisten sävyjen, materiaalien ja pintojen valintaan kannattaa rohkeasti kysyä neuvoa ammattilaiselta. Sisustussuunnittelu säästää omien hermojen lisäksi jopa rahaa, kun tarkkaan punnitut hankinnat miellyttävät silmää vielä vuosikymmenienkin päästä. Suunnittelija ei missään nimessä jyrää asiakkaan mielipidettä alleen, päinvastoin. Herkällä korvalla kuunteleva sisustussuunnittelija ottaa huomioon, mitä asiakas toivoo, ja suosittelee toimivia ratkaisuja toiveiden pohjalta.

Hoivakodeissa viihdytään ja tehdään arkipäivästä toimiva

Viksealta löytyy osaamista suurtenkin kokonaisuuksien hallintaan. Olemme olleet isosti mukana lukuisten hoivakiinteistöjen suunnittelussa, rakentamisessa, sisustuksessa ja käyttöönotossa. Kokemusta on karttunut noin 20 päiväkotikiinteistön suunnitelmasta käytännön tasolle saakka, minkä ansiosta tunnemme vahvasti tilojen toiminnan, lainsäädännön ja käyttäjien mieltymykset.

Tarjoamme suunnitteluapua päiväkotien ja muiden hoivatilahankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hallitsemme tilaratkaisut, sisustuksen ja kalustuksen niin asiakkaiden kuin myös henkilökunnan tiloissa. Vahvuuksinamme ovat selkeä käsitys viranomaisvaatimuksista, ymmärrys loppukäyttäjien tarpeista ja toiveista arjen toiminnassa sekä näkemys siitä, mikä tuo visuaalista elävyyttä ja piristystä tiloihin.

Mikäli olet suunnittelemassa, rakennuttamassa tai remontoimassa julkista tilaa, meistä saat luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin prosessiin. Sisustussuunnittelun avulla vältät kalliit virheet ja luot tilan, joka kestää aikaa ja käyttöä! Yhdessä saamme aikaan viihtyisät puitteet niin henkilökunnan työlle kuin palvelun käyttäjillekin. Etunamme on käytännön kokemuksen lisäksi laaja verkosto ja hyvät suhteet keskeisiin toimijoihin.

Koti

Löydä ratkaisut uuden rakentamiseen, olemassa olevan remontoimiseen sekä innovatiivisiin sisustusratkaisuihin ja -palveluntarjoajiin.

Hoivakiinteistöt

Oikea kokonaisuus yhdistää erinomaisen käytettävyyden sekä henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyden.