Hoivakiinteistöjen sisustus

Viihtyvyys ja toiminnallisuus ovat toimitilan sydän

Yrityksemme on vuosien varrella ollut mukana lukuisten hoivakiinteistöjen suunnittelussa, rakentamisessa, sisustuksessa sekä käyttöönotossa. Kokemusta on kartuttanut mm. noin 20 päiväkotikiinteistön myötä, mikä on johtanut rautaisen ammattitaidon kehittymiseen toimialalla. Tarjoamme suunnitteluapua päiväkotien ja muiden hoivatilahankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä tilaratkaisujen että sisustuksen ja kalustuksen saralla. Vahvuuksinamme ovat selkeä käsitys viranomaisvaatimuksista, ymmärrys loppukäyttäjien tarpeista ja toiveista arjen toiminnassa sekä näkemys siitä mikä tuo visuaalista elävyyttä ja piristystä tiloihin. 

Mikäli olet suunnittelemassa, rakennuttamassa tai remontoimassa hoivatilaa, meistä saat luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin prosessiin. Ammattitaitomme avulla vältät sudenkuopat ja luot tilan, joka kestää aikaa ja käyttöä sekä luo viihtyisät puitteet niin henkilökunnan työlle kuin palvelua käyttäville asiakkaille. Etunamme on käytännön kokemuksen lisäksi laaja verkosto ja hyvät suhteet keskeisiin toimijoihin. 

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Tutustu tällä sivulla myös muutamiin referensseihimme ja hae inspraatiota!

Rakentamisesta, sisustamisesta ja tilaratkaisuista kiinnostuneille suosittelemme myös rakennusprojektimme, Wanhan Raahen Helmen, seuraamista Facebookissa ja Instagramissa. Päivitämme näihin kanaviin jatkuvaa ja ajantasaista tietoa prosessin eri vaiheista ja tehdyistä ratkaisuista sekä niiden taustoista. Lisäksi jaamme sisustusvinkkejä, joita voit soveltaa omaan käyttöösi sopiviksi!

Esimerkki teksti tulee tähän
Esimerkki teksti tulee tähän
Esimerkki teksti tulee tähän
Esimerkki teksti tulee tähän