Kodin sisustus

Oikeat kodin sisustus ja tilaratkaisut luovat tunnelmaa

Kaipaatko kumppania ideoimaan oikeita sisustus- ja tilaratkaisuja kotiisi? Esimerkiksi oikeiden palveluntarjoajien valinta, tarjousprosessien hallinta sekä kokonaisuuksien rakentaminen ovat asioita, joissa kokemuksesta on merkittävää apua kotinsa uudistajalle. Mikäli kaipaat siis rinnallakulkijaa, joka opastaa sinua oikeissa valinnoissa sekä tuo silmää ja kokemuksellista näkemystä eri ratkaisuihin ja niiden toimivuuteen yhdessä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Tarjoamme kokemukseen ja koulutukseen pohjautuvaa silmää niin itse sisustusvalintoihin kuin myös kokonaisiin prosesseihin liittyen rakentamiseen, remontoimiseen, materiaalien valintaan ja kodin sisustukseen. Laajan verkostomme ja kontaktimme sisustuksen ja tilasuunnittelun maailmaan tuovat apua päätöksentekoon ja vaihtoehtoihin tutustumiseen. 

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Tutustu tällä sivulla myös muutamiin referensseihimme ja hae inspraatiota!

Rakentamisesta, sisustamisesta ja tilaratkaisuista kiinnostuneille suosittelemme myös rakennusprojektimme, Wanhan Raahen Helmen, seuraamista Facebookissa ja Instagramissa. Päivitämme näihin kanaviin jatkuvaa ja ajantasaista tietoa prosessin eri vaiheista ja tehdyistä ratkaisuista sekä niiden taustoista. Lisäksi jaamme sisustusvinkkejä, joita voit ottaa välittömästi käyttöösi omassa kodissasi!

Tähän sisustusvinkki tms
Esimerkki teksti tulee tähän
Esimerkki teksti tulee tähän
Esimerkki teksti tulee tähän