vuokrattavat asunnot

Vuokrattavat asunnot – koti jossa viihdyt

Etsitkö asuntoa tositarkoituksella vai tarvitsetko yösijan työkomennuksen, retken tai reissun vuoksi? Viksean vuokrattavat asunnot tarjoavat tilanteesi mukaan joko pitkäaikaisen vuokrasuhteen tai tilapäisesti kätevän ja helpon AirBnB-majoituksen. Viksea varmistaa, että tunnet olosi kotoisaksi ja tervetulleeksi – viivy vain niin kauan kuin itse haluat!

Vuokra-asunto lähellä kaupungin sykettä on monelle se oikea tapa asua. Keskustan kauppojen tarjonta, harrastusmahdollisuudet, ravintolat ja viihde-elämykset ovat vain muutaman askeleen päässä kotirappusilta. Levollisen sijainnin ansiosta kaupungin melskeen voi kuitenkin huoleti jättää oman pihapiirin ulkopuolelle. Urbaani elämäntyyli yhdistettynä rauhalliseen asuinpaikkaan takaa kodin, jossa on rentouttavaa asua ja elää.

Viksean vuokrattavat asunnot Oulussa sijaitsevat upealla paikalla kaikkien palveluiden äärellä. Korkeatasoiset, täysin nykyaikaiset asunnot tyydyttävät vaativankin maun tarpeet. Viksean vapaat vuokra-asunnot ottavat ilomielin vastaan uudet asukkaat, jotka etsivät kodikasta tilaa erinomaisella sijainnilla. Ota yhteyttä ja kysy vapautuvista kiinteistöistämme!

Vuokrattavat asunnot, joissa asut kuin omassasi

Vuokra-asunto on mukava ja huoleton tapa asua. Vuokra-asunto vastaa joustavasti eri elämäntilanteisiin ja niiden muutoksiin, halusitpa sitten pysyvän kodin tai lyhytaikaisen ratkaisun. Vuokrakodissa et sido itseäsi ikuisiksi ajoiksi mihinkään, jos et niin tahdo. Taloudellinen ja rento vuokra-asuminen tuo elämään vapautta!

Viihtyvyytesi on meille tärkeää. Viksea huolehtii, että tunnet asunnoissamme olosi kotoisaksi koko asumisesi ajan. Laadukkaat sisustusmateriaalit ja hyvin varustetut tilat ovat olennainen osa sujuvaa arkea ja miellyttävää asumista. Viksea on luotettava kumppanisi vuokra-asuntomarkkinoilla. Kun vuokrakodin tarve tuntuu ajankohtaiselta, käänny puoleemme ja kysy lisää!

AirBnB on kodikas vaihtoehto hotellille tai lomamökille

Aina asunnon tarve ei kata kuin lyhyen hetken – joskus jopa vain yhden yön. AirBnb-vuokrauksessa varaat täysin varustetun asuntomme itsellesi niin pitkäksi aikaa kuin toivot. AirBnB on helppo ja mukava tapa majoittua lyhyelle visiitille, työmatkalle tai huvireissulle. Kodikas asunto tarjoaa kodinomaiset mukavuudet. AirBnB on yksityinen vaihtoehto hotellihuoneelle tai helpompi ratkaisu lomamökille.

Oulun Hollihaassa sijaitseva Viksean AirBnB-asunto on vain kävelymatkan päässä kaikista keskustan palveluista ja riennoista. Täysin remontoitu kaksio sopii mainiosti useammallekin hengelle: keittiössä katat astiat neljälle ja makuutiloista löytyvät vuoteet kahdelle aikuiselle sekä matkasänky lapselle. Kaupunkiloma hauskoine elämyksineen voi alkaa!

Viksean upean Hollihaan asunnon varaat airbnb.fi-sivuston kautta. Klikkaa itsesi kohteen kalenteriin ja varaa vapaista ajoistamme juuri se ajanjakso, minkä majoittumiseesi tarvitset. Viksealla pakkaat kevyesti: tuo mukanasi vain kaikkein henkilökohtaisimmat tavarasi. Viksea varmistaa, että löydät asunnostamme kaikki arkipäivän välttämättömyydet!

Tutustu vuokrattaviin kohteisiimme tämän sivun kautta. Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluvat kolme kohdetta, joista yksi on AirBnB-käytössä ja kaksi vapautumassa lähitulevaisuudessa. Lisäksi suunnitteilla on yksi hanke.

Lue lisää