vuokrattavat asunnot

KAKSIO, OULU

Kiilankatu 2 B 9, 90120 OULU (Airbnb)

Tervetuloa viihtymään Oulun Hollinhakaan Oulun-vierailusi ajaksi! Tämä ihastuttava kaksio sopii niin loma- kuin liikematkan tarkoituksiin majoittujalle, joka etsii modernia mutta kodinomaista kohdetta vierailunsa ajaksi. Sijainti Hollinhaassa takaa riittävän oman rauhan tinkimättä nopeasta pääsystä kaikkien keskustan palveluiden äärelle. Heti asunnon vierestä pääsee myös erinomaisille ulkoilureiteille meren läheisyydessä. 

Tämä kolmannen kerroksen asunto sijaitsee vuonna 2007 valmistuneessa As Oy Oulun Kilpisessä. Huoneistossa on 36,5m2 sisältäen tupakeittiön, makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja saunan. Lisäksi asunnossa on iso lasitettu parveke (10m2), mikä tuo reilusti lisätilaa vuoden lämpimämpinä aikoina. Huoneisto on täysin remontoitu vastikään ja on siten uudenveroinen. Asunto on erinomaisesti varusteltu ja siellä on mm. astianpesukone, mikroaaltouuni, liesi ja uuni, jääkaappi ja pakastin sekä pyykinpesukone. Kesän helteitä ajatellen asunnosta löytyy viilennyslaite.

Asunnossa on täydellinen keittiövarustus neljälle hengelle sekä sängyt kahdelle aikuiselle ja lapselle matkasänky. Asuntoon kuuluu myös autokatospaikka. 

Asunto sijaitsee kävelymatkan päässä Oulun keskustasta ja palveluista, alla muutamia esimerkkejä. 

Kauppakeskus Valkea 1,0 km
Kauppatori 850 m
Ruokakauppa: 550 m
Liikuntakeskus Hukka: 1,0 km
Pikisaari 1,4 km

VARAUSTILANNE JA HINNAT: airbnb.fi (1.3.2020 alkaen varattavissa)