Viksea kokemuksia – vankkaa ammattitaitoa ja villiä innostusta

Viksea Oy on vuonna 2010 perustettu perheyritys. Säkenöimme innostusta yrittäjyyttä, rakentamista sekä sisustus- ja tilasuunnittelua kohtaan. Täräytämme täysillä päin aina uusia ja mielenkiintoisia haasteita ideoita pulputen! Kaikkien palveluidemme perustana on kuitenkin Viksean vankka kokemus ja tiukka ammattitaito korkeaa laatua tuottaen. Periaatteemme on toimia tavalla, jossa kumppanuus ja jouheva yhdessä tekeminen ovat etusijalla.

Viksea tarjoaa kiinteistö- ja tilaratkaisuja niin lyhyeen kuin pitkäaikaiseenkin vuokraukseen tai asunnon ostoon. Hallitsemme sisustussuunnittelun kaikenlaisissa kodeissa sekä hoiva-alan kohteissa. Mentorointipuolella annamme konkreettisia neuvoja ja vinkkejä aloitteleville sekä nuorille yrityksille. Olipa tarpeesi minimaalinen tai melkoinen – meille olet aina tärkeä.

Kasvoimme yhdestä päiväkotiyksiköstä valtakunnalliseksi ketjuksi

Meillä on pitkä kokemus varhaiskasvatuksen toimitilojen rakennuttamisesta. Olemme olleet mukana yli kahdenkymmenen päiväkotikiinteistön rakentamisessa ja toiminnan järjestämisessä vuosien 2000–2019 välillä. Perustamamme yksityinen Vekara Päiväkodit -yritys kasvoi johdollamme yhden päiväkodin toimijasta 18 päiväkodin perheeksi, joita yhdisti vahva brändi sekä henkilöstön ja asiakkaiden yhteiset arvot. Yritys myytiin vuonna 2016 ja omistamamme päiväkotikiinteistöt vuonna 2019, sillä tiesimme, että oli tullut aika keskittyä johonkin uuteen.

Työelämän taustamme on antanut meille kipinän suunnitella ja ratkaista rakentamiseen, sisustamiseen ja tilaratkaisuihin liittyviä asioita. Olemmekin onnistuneesti laajentaneet osaamistamme myös uniikkien kotien ja loma-asuntojen rakennuttamiseen ja vuokraustoimintaan. Raudanlujaa ammattitaitoa on vuosien varrella täydennetty muun muassa sisustussuunnittelun ammattitutkinnolla. Inspiroivilla opinnoilla olemme tähdänneet entistä kokonaisvaltaisempaan asiantuntijuuteen.

Hyviä Viksea kokemuksia – pienille ja keskisuurille yrityksille

Oman yrityksen parissa koetut ongelmatilanteet ja onnistumisen hetket innostivat auttamaan muita samojen kysymysten äärellä painiskelevia yrityksiä ja yrittäjiä. Yrityskummina tavoitteemme on tarjota rehellisiä, konkreettisia ja selkokielisiä neuvoja isoissa sekä pienissä asioissa. Yrittäminen riemuineen ja murheineen on elämäntapa, jonka parissa kenenkään ei tarvitsisi osata kaikkea yksin!

Oli mielessäsi sitten yrityksen perustaminen, laajentaminen, myyminen tai minkä kokoinen muu kysymys tahansa, löydät meiltä tukea ratkaisuusi. Samat tilanteet kokenut yrittäjä kykenee kädestä pitäen auttamaan niissä paikoissa, missä omat kyvyt tai viranomaisten ohjeet tuntuvat vajailta. Anna meidän olla olkapää, jota vasten kiperissä tilanteissa nojata. Tarjoamme yritysneuvontaa sekä kertaluonteisesti että jatkuvana palveluna tarpeesi ja toiveesi mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi? Ilahduta meitä yhteydenotollasi!

Etsitkö luotettavaa ja monipuolisen kokemuksen omaavaa kumppania asumiseen, toimitiloihin tai vapaa-aikaan? Tai haetko omakohtaista kokemusta hyödyntävää sparrausta yrityksen perustamis-, kasvu- tai myyntitilanteessa? Anna meidän kulkea rinnallasi kappaleen matkaa. Ota rohkeasti yhteyttä! Yhdessä löydämme juuri sinulle tai yrityksellesi onnistuneimman ratkaisun.

TARJA VIKSTRÖM

Toimitusjohtaja+358 44 978 8353

ARI VIKSTRÖM

Kiinteistöasiantuntija+358 44 988 9594